„VAŽNO JE DA NE PORAZIM GRAĐANE!“ Vučić o predstojećim izborima u Srbiji

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju fabrike električnih motora japanske grupacije Nidec Corporation, a tokom odgovaranja na novinarska pitanja on je govorio i o izborima.

ВАЖНО ЈЕ ДА НЕ ПОРАЗИМ ГРАЂАНЕ! Вучић о предстојећим изборима у Србији

Foto: Printscreen/Pink

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Predsednik Vučić je rekao da je jedino važno da „ne porazi građane“.

– Biti poražen u politici ništa nije strašno, uobičajeno je u svim demokratijama sveta, važno je da ne porazim građane, da radim za njih. Moja sujeta nije kao kod nekih drugih političara, ne mislim da mogu biti poražen od naroda. Ceo život sam se spremao da gradim puteve i pruge – podvukao je Vučić.

Kada je reč o povlačenju Zakona o eksproprijaciji, predsednik ističe da ne može biti poražen od naroda, jer je narod jedini koga predsednik sluša, a u političkom smislu, poraz nije strašan niti neuobičajan.

– Ja sam siguran da Đilas i njegove pristalice imaju velike šanse za pobedu na izborima. Kada pogledate užasni pritisak medija, društvenih mreža i ostalih sredstava informisanja, jasno je da imaju velike šanse – rekao je Vučić i dodaje da se njima lepi samo dobro, a da se politici SNS-a traži samo nešto loše kako bi se zalepilo kao etiketa.

Predsednik je istakao da novinarima i njihovim pitanjima nikada nije zamerio ništa, niti će, zbog pritiska kojem su izloženi.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

– Ja imam rezultate, dobra radna mesta i plate i to je jedino što je bitno za nas – istakao je predsednik Srbije. Rekao je da će se videti 3. aprila i kada se prebroje glasovi.

– Verujem u narod i da ljudi cene rad i poštenje, a ne lopovluk i kriminal i verujem da će dati svoj sud. Siguran sam da će na kraju doneti ispravnu procenu – zaključuje Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar