VANDALSKI ČIN: Uništene prostorije SNS-a u Bloku 61 (FOTO/VIDEO)

POVERENIK Opštinskog odbora SNS Stevo Marušić oglasio se povodom novog napada na prostorije Novobeogradskog odbora SNS u Bloku 61, u noći između 3. i 4. januara.

ВАНДАЛСКИ ЧИН: Уништене просторије СНС-а у Блоку 61 (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Saopštenje prenosimo u celosti: 

„Novobeogradski odbor Srpske napredne stranke obaveštava javnost da je u noći 3./4.januar 2022.godine,  između 1 i 2 časa posle ponoći, izvršen još jedan napad na naše prostorije. 

Na meti vandala ovoga puta bio je Mesni odbor u Bloku 61. Ovo je već peti napad na prostorije novobeogradskog odbora kada je svojevremeno uništen izlog i oštećen zid Opštinskog odbora, prostorije MO u Bloku 45 u Tržnom centru Enjub, u Bloku 70 kada je kamenovan izlog i uništen deo inventara, kao i prostorije na Ledinama na kojima je uništen ulaz.

 

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Novogodišnji praznici su za Đilasove siledžije i njegove satelite bili odlična prilika da pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, a čega su tragovi pronađeni na  mestu dešavanja, pokažu na koji način planiraju da uđu u izbornu trku i na koji način nameravaju da osvoje vlast. Poznato je da ovoj grupaciji pomažu i tajkunski mediji predvođeni Šolakom, koji svojom uređivačkom politikom podstiču i ohrabruju nasilje i na taj način pokušavaju da terorišu Srbiju.

Opštinski odbor Srpske napredne Stranke Novi Beograd najoštrije osuđuje napad na naše prostorije. Podrška građana programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić daju nam uverenje da je Srbija na dobrom putu i da samo svakodnevni odgovoran i vredan rad mogu da obezbede napredak Srbije. I ovu priliku koristimo da poručimo Đilasovoj mašineriji zla da svoje poverenje koje uživaju u narodu provere na izborima, a ne  da razbojničkim napadima i nasiljem pokušavaju da nas zaplaše.

Očigledno je da ono što demorališe takozvanu opoziciju je da ni Đilas, ni Šolak, ni Jeremić zajedno ne mogu promeniti volju građana Srbije. Srbija se na njihovu žalost razvija i to ne mogu da zaustave. Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, koja se predvođena našim predsednikom Aleksandrom Vučićem uspešno menja u zemlju koja je danas po mnogim pitanjima lider u regionu i na Balkanu.

OO SNS poziva nadležne državne organe da počinioce vandalskog napada na naše prostorije identifikuju i privedu pravdi“, zaključuje Marušić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar