VANDALIZAM U SOMBORU: Iščupana zastava PS-a sa partijskih prostorija

U RANIM jutarnjim časovima, iščupani su postolje i zastava Pokreta socijalista sa spoljašnjeg zida prostorija partije u Somboru, saopštio je PS.

ВАНДАЛИЗАМ У СОМБОРУ: Ишчупана застава ПС-а са партијских просторија

Foto: Pokret socijalista

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– U ranim jutarnjim časovima, ološ i kukavice iščupale su postolje i zastavu Pokreta socijalista sa spoljašnjeg zida naše partije u Somboru. Sličan ili isti ološ je pre manje od mesec dana, na čelu sa unukom crnogorskog ustaše Jevrema Brkovića, demolirao naše prostorije u Novom Sadu i skidao i cepao zastave naše partije- saopšteno je iz Pokreta socijalista.

– Mi iz Pokreta socijalista predvođeni našim liderom Aleksandrom Vulinom nikada nećemo odustati od politike odbrane Srbije i zaštite srpskog naroda gde god da živi, politike stvaranja srpskog sveta i stvaranja socijalno pravednije Srbije- navedeno je u saopštenju.

– Možete da nas linčujete, tučete, hapsite i zatvarate, kao što ste to već i činili našem lideru Aleksandru Vulinu kada je mirno protestovao i branio pravo naših srpskih generala da ne budu isporučeni Hagu. Možete da palite i skidate zastave sa naših partijskih prostorija, ali nas nećete niti uplašiti, niti pokolebati u našoj političkoj borbi za bolju i uspešniju Srbiju. Nema povlačenja pred ološem – poručio je Pokret  socijalista povodom vandalskog čina čupanja postolja i zastave sa partijskih prostorija u Somboru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar