UŽAS U TIRANI: Albanski ekstremisti pale srpske zastave (FOTO/VIDEO)

ALBANSKI ekstremisti koji su uz obilatu pomoć političara sa Kosova, organizovali proteste u centru Tirane protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zapalili su srpske zastave.

УЖАС У ТИРАНИ: Албански екстремисти пале српске заставе (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Oni su skinuli zastave koje su bile okačene na bandere i zapalili ih, a kako to izgleda pogledajte na priloženim slikama.

Takođe, prema saznanju Novosti, demonstranti su se podeliti u dve grupe i pokušaće da preseku kolonu u kojoj se nalazi Vučić, a koja ide od aerodroma.

Jedna grupa će protestovati ispred zgrade Vlade u ovom gradu, a druga planira da preseče put koloni od aerodroma u kojoj je predsednik Vučić.

Prema našim izvorima, organizatori demonstracija su Sait Dolapi, bivši organizacioni sekretar tamošnje Demokratske stranke i Agron Kuličaj i Sali Lušaj, ljudi od najvećeg poverenja nekadašnjeg predsednika i premijera Salija Beriše.

Naši dobro obavešteni sagovornici tvrde da je Beriša lično kontaktirao sa Ramušem Haradinajem kako bi na ovom protestu obezbedio prisustvo najmanje 100 osoba sa Kosova.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Podsećamo, albanski ekstremisti su protiv predsednika Vučića protestovali i 2019. godine, kada je bio u poseti Tirani kako bi se sa Edijem Ramom dogovorio o inicijativi „Otvoreni Balkan“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar