TEROR NAD NARODOM: Nikola Selaković o protestima i blokadama, pristojni građani da se nasedaju na provokacije

POVODOM protesta i blokda širom Srbije oglasio se i član Predsedništva SNS Nikole Selakovića.

ТЕРОР НАД НАРОДОМ: Никола Селаковић о протестима и блокадама, пристојни грађани да се наседају на провокације

Foto Nikola Skenderija

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Prema njegovim rečima, “Današnji protesti tobože ekoloških udruženja i njihovih pristalica, tokom kojih je protivzakonito i protivustavno blokirano više saobraćajnica u Srbiji, pokazuju građansku nesolidarnost, izostanak demokratske svesti i neverovatnu bezobzirnost organizatora i učesnika”.

– Reč je o najobičnijem terorisanju pristojnog naroda onemogućavanjem slobode kretanja, i dok je predsednik sam sa svojim narodom jutros u Šapcu i Koreniti, sada u Gornjim Nedeljicama, gde upravo sa ljudima razgovara o pravcima razvoja Srbije, drugi zlostavljaju svoje pristojne i radne sugrađane. Ova vlada nije uzela pare od „Rio Tinta“ već Đilas i njegovi kompanjoni, a sad protestuju i maltretiraju ljude zato što mi nismo uzeli pare – saopštio je Selaković. – Samo neko pomračenog uma mogao je da se doseti da bi mu bilo korisno da u vreme epidemije, kada od prohodnosti saobraćaja mnogima zavisi i život, blokira ulice i ne dozvoljava prolazak čak ni ljudima sa decom.

On je poručio da “Svima koji posežu za ekstremnim i nezakonitim sredstvima izražavanja političkog nezadovoljstva poručuje da je Srbija demokratska zemlja u kojoj će se vlast birati na izborima i čiji razvoj i napredak neće moći da zaustavi agresivna manjina”.

– Apelujem na sve pristojne građane opravdano revoltirane blokadama puteva, da budu strpljivi i da ne nasedaju na provokacije onih koji se nadaju da će nekakvim prevratima doći na vlast – zaključio je Selaković.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar