STEVO MARUŠIĆ O VANDALSKOM NAPADU NA PROSTORIJE SNS: Evo kako Đilasove siledžije planiraju da uđu u izbornu trku (FOTO)

POVERENIK Opštinskog odbora SNS, Stevo Marušić, oglasio se povodom novog napada na prostorije Novobeogradskog odbora SNS u Bloku 61, u noći između 3. i 4. januara.

СТЕВО МАРУШИЋ О ВАНДАЛСКОМ НАПАДУ НА ПРОСТОРИЈЕ СНС: Ево како Ђиласове силеџије планирају да уђу у изборну трку (ФОТО)

Foto: Novosti

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Saopštenje prenosimo u celosti: 

„Novobeogradski odbor Srpske napredne stranke obaveštava javnost da je u noći 3./4.januar 2022.godine,  između 1 i 2 časa posle ponoći, izvršen još jedan napad na naše prostorije. 

Na meti vandala ovoga puta bio je Mesni odbor u Bloku 61. Ovo je već peti napad na prostorije novobeogradskog odbora kada je svojevremeno uništen izlog i oštećen zid Opštinskog odbora, prostorije MO u Bloku 45 u Tržnom centru Enjub, u Bloku 70 kada je kamenovan izlog i uništen deo inventara, kao i prostorije na Ledinama na kojima je uništen ulaz.

Novogodišnji praznici su za Đilasove siledžije i njegove satelite bili odlična prilika da pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, a čega su tragovi pronađeni na  mestu dešavanja, pokažu na koji način planiraju da uđu u izbornu trku i na koji način nameravaju da osvoje vlast. Poznato je da ovoj grupaciji pomažu i tajkunski mediji predvođeni Šolakom, koji svojom uređivačkom politikom podstiču i ohrabruju nasilje i na taj način pokušavaju da terorišu Srbiju.

Opštinski odbor Srpske napredne Stranke Novi Beograd najoštrije osuđuje napad na naše prostorije. Podrška građana programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić daju nam uverenje da je Srbija na dobrom putu i da samo svakodnevni odgovoran i vredan rad mogu da obezbede napredak Srbije. I ovu priliku koristimo da poručimo Đilasovoj mašineriji zla da svoje poverenje koje uživaju u narodu provere na izborima, a ne  da razbojničkim napadima i nasiljem pokušavaju da nas zaplaše.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Očigledno je da ono što demorališe takozvanu opoziciju je da ni Đilas, ni Šolak, ni Jeremić zajedno ne mogu promeniti volju građana Srbije. Srbija se na njihovu žalost razvija i to ne mogu da zaustave. Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, koja se predvođena našim predsednikom Aleksandrom Vučićem uspešno menja u zemlju koja je danas po mnogim pitanjima lider u regionu i na Balkanu.

OO SNS poziva nadležne državne organe da počinioce vandalskog napada na naše prostorije identifikuju i privedu pravdi“, zaključuje Marušić. 

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_2’); });} ]]>

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar