SRPSKA LISTA PORUČILA: Propagandne akcije su opravdanje za napad na srpski narod i alibi za buduće poteze Prištine

NEOSNOVANE optužbe na račun istaknutih članova Srpske liste i Srbe sa severa Kosova i Metohije su koordinirana kampanja čiji je cilj slabljenje jedinstva i odbrane našeg naroda na ovim prostorima, saopštila je Srpska lista.

СРПСКА ЛИСТА ПОРУЧИЛА: Пропагандне акције су оправдање за напад на српски народ и алиби за будуће потезе Приштине

Foto P. Milošević

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Očigledna namera da se udruženim propagandnim paušalnim akcijama, što se vidi i po reakciji Aljbina Kurtija, pruži opravdanje za nedavne napade na goloruki srpski narod i prolivanje srpske krvi ranjavanjem Srećka Sofronijevića prilikom brutalne akcije kosovske policije, kao i alibi za eventualne nove jednostrane akcije Prištine na severu KiM – navedeno je u saopštenju. 

Neverovatno zvuči podatak, kako kažu, da kosovska policija više godina za redom izlazi sa izveštajima u kojima se navodi da je broj krivičnih dela na severu Kosova i Metohije proporcionalno neuporedivo niži nego u sredinama sa albanskom većinom na jugu, i da se o kriminalu u tim sredinama ne govori niti se pokreću ikakvi postupci.

Srpska lista je, ovim saopštenjem, pozvala građane na uzdržanost, jer je, kako ističu, „ovo noviji oblik hibridnog napada na našu slobodu, kakav se koristi sa ciljem slabljenja naše pozicije i jedinstva“.

Naša je obaveza, kako kažu, da ostanemo suzdržani i istrajni u nameri da ostanemo svoji na svome jer je to naše neotuđivo pravo.

– Svako ko misli da će ove lažne optužbe uplašiti i razjediniti srpski narod grdno se vara, mi ćemo ostati svoji na svome uvek spremni da branimo istinu, pravdu i svoje pravo na život i ostanak na severu Kosova i Metohije – poručuju iz Srpske liste. 

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar