SNS O NAJNOVIJIM PRETNJAMA PORODICI VUČIĆ: Đilasovce jedino zanima da neko fizički ukloni Andreja i Danila!

SNS se oglasio povodom najnovijih pretnji porodici predsednika Vučića od strane simpatizera stranke Dragana Đilasa.

СНС О НАЈНОВИЈИМ ПРЕТЊАМА ПОРОДИЦИ ВУЧИЋ: Ђиласовце једино занима да неко физички уклони Андреја и Данила!

Danilo, Aleksandar i Andrej Vučić bili na meti prisluškivanja

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Predsednik IO Demokratske stranke poziva na linč Andreja i Danila Vučića. Malo im je što preko svojih portala izmišljaju kojekave priče iz Italije, izmišljaju restorane i vinarije sada bi po uzoru na Libiju te iste obojene revolucije sprovodili u Srbiji, na ulici – napisao je Dejan Kesar.

– Srki se dokvalifikovao za obojenog revolucionara. Ovakvu „demokratiju“ zagovaraju lažni ekolozi, lažne patriote i tajkuni. Ovo je još jedan dokaz da proteste koje žuti tajkuni organizuju imaju za cilj krv i nasilje na ulicama. Namere mu se neće ispuniti, narod neće dozvoliti – napisao je Zoran Tomić.

– Sram vas bilo, nikogovići. Dokle ćete napadati predsednikovu porodicu? Znamo da hoćete po svaku cenu da ih uništite. Sve što ste do sada orkestrirano radili – nije vam pošlo za rukom. I sve to vam nije bilo dovoljno, sad još i otvoreno pozivate na ubistvo – izjavila je Ivana Nikolić.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

– Od čoveka kakav je predsednik IO DS, a koju danas poseduje Đilas, opsednutog mržnjom i zlobom, očekuju se samo ovakve nenormalne izjave. Sve je to odavno sišlo sa uma, što samo potvrđuje gadostima koje izgovara. Slučaj za psihijatrijsko posmatranje. I mesto na tajkunskoj listi? – napisala je Nevena Đurić.

– Otvoreni poziv Đilasovog jurišnika da se likvidiraju sin i brat Aleksandra Vučića još jednom dokazuje da žuti ološ neće birati ni način ni sredstva kako bi se ponovo dočepali republičke kase. Ako nekog treba ubiti, ma nije problem, samo da mogu da jašu kao nekada. Bednici!

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_2’); });} ]]>

– Đilasovce, žedne krvi, jedino zanima da neko u njihovo ime fizički ukloni Andreja i Danila i da završi posao Čabe Dera, jer žuti ološ Vučiću politički ne može ništa. Cilj im je da izazovu incidente na kojima će da padne srpska krv i da tu profitiraju – napisao je Miloš Terzić.

– „Žutica“ je bolest, a odvratne pretnje koje plasira Đilsova ujedinjena Demokratska stranka gade se svakom normalnom čoveku. I nastaviće, jer za sramotu ne znaju, da mrze i progone svakog člana porodice Aleksandra Vučića zato što su svesni da ga većinska Srbija podržava – izjavio je Đorđe Todorović,

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_3’); });} ]]>

– Evo kako “žuti” zamišljaju Srbiju kada bi došli na vlast, sprovodili bi pretnje, teror i linč prema svakom ko im se ne sviđa. Pristojna Srbija se stidi svih ovakvih napada.

– O ovome pričamo. Oni ne žele izbore, oni žele krv porodice Vučić. Sluge tajkuna su svesni da ih narod neće i da nemaju šanse da se na pošten način bore sa nama i našim rezultatima i vizijama. Neka znaju da za nas predaja nije opcija i da ćemo se boriti i pobediti – rekao je Đorđe Dabić.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar