„SKUPŠTINA STANARA“ JAČA NEGO IKAD: Vladimir Orlić o današnjoj blokadi puteva

POTPREDSEDNIK Srpske napredne stranke Vladimir Orlić komentarisao je današnju blokadu puteva u nekoliko manjih mesta u Srbiji.

СКУПШТИНА СТАНАРА ЈАЧА НЕГО ИКАД: Владимир Орлић о данашњој блокади путева

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– „Skupština stanara“ koja ide na Đilasovu listu, Zelenović i neostvareni gazda MHE Ćuta jači nego ikad. Opet se proglasili za „ekologe“, istakli desničarske i antivakserske parole, pa istrčali na autoput, u trajanju od 15 min.? Sad ako Đilas ne da još 1 mesto na listi – neće nikad – napisao je Orlić na tviteru.

I predsednik Aleksandar Vučić je jutros prokomentarisao blokadu puteva, rekavši da uvek lako protestovati, ali je teško raditi.

– Svako ima pravo da radi svoj posao. Žao mi je što su morali da izmišljaju moje izjave da bi nekoga pozvali na neke proteste. Ja želim još jednom da kažem javnosti, država je uradila svoj posao, prihvatila i usvojila sve zahteve, ali sada te vrste političkih igara ko će da preuzme čelo protesta, demonstracije i sve drugo. Protestovati je uvek lako, a raditi je malo teže. Što se Rio Tinta tiče, nikakvih pomeranja, nikakvih novih akcija nikakvog delovanja Rio Tinta neće biti dok mi o tome sami između sebe na neki način ne budemo razgovarali. A kada će to biti, to je daleko vreme, jer još uvek nismo dobili ni neke studije niti bilo šta – rekao je predsednik, i dodao da ne vidi bilo kakve razloge za nove proteste i blokade.

EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNJI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA „NOVOSTI“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar