ŠEŠELJ O „OPOZICIJI ZA POŽELETI“: Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Marinika Tepić nemaju nikakve šanse

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj kaže da Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Marinika Tepić nemaju nikakve šanse da dođu na vlast.

ШЕШЕЉ О ОПОЗИЦИЈИ ЗА ПОЖЕЛЕТИ: Драган Ђилас, Вук Јеремић и Мариника Тепић немају никакве шансе

Foto: TV Pink printskrin

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Na pitanje o protestima i blokadi auto-puta, lider radikala kaže da je očigledno da su protesti diktirani spolja, te da je jasno da nikome nije u interesu da se voda zatruje. Ističe da moramo da čuvamo reke, posebno, kako kaže, Drinu koja je trenutno jedina koja je čista.

– Strani faktori su umešani u proteste, a najviše ih je iz Nemačke, Amerike, Švedske i Holandije – rekao je Vojislav Šešelj za jutarnji program TV Pink.

Na pitanje imaju li strani faktori kandidata kojeg bi mogli da plasiraju u Srbiji, lider radikala ne veruje, ali ocenjuje da za njim intenzivno tragaju.

– Možda je jedan od ovih koji su sad u žiži javnosti. Možda, ne mogu da kažem, ali sam siguran da tragaju i to odavno. Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Marinika Tepić nemaju nikakve šanse. Đilasa na površini drži samo veliki novac i činjenica da ga režim stalno napada. A, razumem i zašto režim to radi – bolje imati njega, bez ikakve pameti, na toj poziciji, nego da dođe neko pametan na njegovo mesto – kaže Šešelj.

Lider radikala kaže da ne bi dozvolio blokadu auto-puta da je na vlasti.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

– Policija mora da štiti zakon i već prelazi u naviku da je normalno zakrčiti auto-put i vitalne mostove na Dunavu i Savi – kaže Šešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar