SCENA NASILJA: Ovako se ponašaju pripadnici opozicije i lažni ekolozi (VIDEO)

NA JEDNOM od skupova simpatizera opozicije koja i danas maltretira narod u prestonici i širom Srbije blokiranjem saobraćaja, usnimljena je divljačka scena ponašanja njihovih pripadnika, u Leskovcu.

СЦЕНА НАСИЉА: Овако се понашају припадници опозиције и лажни еколози (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Kako se vidi na priloženom snimku, dvojica maskiranih muškaraca, potpuno su izlomila nogom retrovizor na blokiranom automobilu koji je stajao na mostu, a potom nastavili da šutiraju parkirani automobil.

 

Deo opozicije je najavio proteste za danas u najmanje 52 grada širom Srbije, blokirajuće sve glavne saobraćajnice onemogućavajući ljudima da normalno žive i da se slobodno kreću.

U Beogradu je blokiran ili usporen saobraćaj na celom potezu autoputa kroz prestonicu, od Bubanj Potoka do Aerodroma, ali i na većim kružnim tokovima poput Slavije, Autokomande i kod opštine Novi Beograd.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Podsetimo, zbog najavljenih blokada u Beogradu sve komunalne službe su u pripravnosti kako bi se pružila maksimalna usluga Beograđanima.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je pozvao sve građane Beograda da komunalne probleme prijave na brojeve telefona 0800/110011 i 011/3090007 i uputio izvinjenje svim građanima što komunalne službe neće moći da funkcionišu punim kapacitetom zbog najavljenog zastoja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar