SASLUŠANJE PETOG SVEDOKA: Nastavljeno suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića

SASLUŠANJEM svedoka Č. I. danas je pred posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini nastavljeno suđenje u slučaju ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

САСЛУШАЊЕ ПЕТОГ СВЕДОКА: Настављено суђење за убиство Оливера Ивановића

Foto: D. Zečević

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Kako je na nedavanom ročištu, održanom 24. novembra, istakao sudija Valjon Kurtaj, osim današnjeg ročišta, suđenje u ovom slučaju biće nastavljeno 18, 19. i 20. januara naredne godine.

Prema rečima advokatice Jovane Filipović, branioca Ivanovićeve bivše sekretarice Silvane Arsović, u toku je saslušanje petog svedoka tužilaštva. Inače, suđenje za ubistvo Ivanovića po trećoj dopunjenoj optužnici kosovskog specijalnog tužilaštva počelo je šestog juna ove godine, a njome su obuhvaćeni Marko Rošić, Nedeljko Spasojević i Rade  Basara, koji se nalaze u pritvoru, kao i Silvana Arsović, Dragiša Marković i Žarko Jovanović, koji su na slobodi uz obavezu javljanja nadležnim policijskim stanicama.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine ispred sedišta svoje stranke GI ”Sloboda, demokratija, pravda” u Kosovskoj Mitrovici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar