SA PKS DO NOVOG POSLOVNOG USPEHA: Kalendar sajmova za 2022. godinu

PRIVREDNA komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na 29. Međunarodnom sajmu prehrambene industrije „Prodekspo 2022“, koji će se održati u Moskvi, Ruska Federacija, od 7. do 11. februara 2022. godine.

СА ПКС ДО НОВОГ ПОСЛОВНОГ УСПЕХА: Календар сајмова за 2022. годину

Arhiva

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

„Prodekspo“ je najveća i najznačajnija specijalizovana izložba prehrambene industrije u Rusiji i Istočnoj Evropi, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika i distributera i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca.

Privreda Srbije na „Gulfudu“

MEĐUNARODNI sajam prehrambene industrije „Gulfood“ 2022, održaće se u Dubaiju, UAE, od 13. do 17. februara naredne godine.

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije. Sajam se prostire na 100.000 kvadratnih metara, a godišnje ga poseti više od 70.000 posetilaca iz oko 160 zemalja..

Sajam organske hrane

DOMAĆI privrednici predstaviće zdrave organske proizvode iz Srbije na međunarodnom sajmu organske hrane „Biofach“ u nemačkom gradu Nirnberg, od 15. do 18. februara sledeće godine.

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije, u saradnji sa Švajcarskim programom za promociju izvoza (SIPPO) i Nacionalnom asocijacijom za organsku proizvodnju „Serbia organica“ organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije. „Biofach“ je najveći svetski sajam u oblasti organske proizvodnje koji se svakog februara održava u Nirnbergu od 1990. godine.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Najveća izložba pića u Evropi

PRIVREDNA komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na međunarodnom sajmu vina i alkoholnih pića „ProWein“ koji se održava u Diseldorfu, Nemačka, od 27. do 29. marta 2022. godine. Reč je o jednoj od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi vina i alkoholnih pića u Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca.

Naše povrće na sajmu u Berlinu

KOMPANIJE iz Srbije predstaviće se od 5. do 7. aprila naredne godine na jednom od najvećih međunarodnih sajmova proizvođača svežeg voća i povrća na svetu „Fruit logistika“, koji se svake godine održava u Berlinu.

U 2020. na sajmu je izlagalo 3.334 izlagača iz 91 države, a sajam je posetilo preko 72.000 posetilaca iz 135 zemalja. PKS i RAS organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar