RADE ISTO ŠTO I ALBANSKI EKSTREMISTI: Petar Petković o blokadama

ČLAN Predsedništva SNS Petar Petković i Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, oglasio se povodom blokada i protesta širom Srbije.

РАДЕ ИСТО ШТО И АЛБАНСКИ ЕКСТРЕМИСТИ: Петар Петковић о блокадама - сутра би са Приштином договорили да признају такозвано независно Косово

Foto: D. Z.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Današnje blokade puteva u Srbiji u izvedbi agresivne manjine još jednom na plastičan način potvrđuju ispraznost i beskrupuloznost politike čiji je cilj da se Srbija po svaku cenu zaustavi u napretku i razvoju. Oni koji nisu umeli da grade puteve danas se pridružuju onima koji puteve blokiraju, i ta tragikomična situacija svedoči o razmerama gramzivosti, vlastoljublja i neodgovornosti dela srpske opozicije premaskirane u zaštitnike prirodne sredine – poručio je Petković.

Prema njegovim rečima, “Ko zna koliko je ljudi danas bilo onemogućeno da završi neodložne poslove zato što je grupica političkih ekstremista pomislila da je jača, pametnija i bolja od države i velike većine građana Srbije ponosnih na uspehe svoje države.”

– Srbija je, trpeljivošću prema malobrojnim ekstremistima, pokazala koliko je zaista demokratska zemlja, ali manjina ne sme da pomisli da će moći da trajno čitavu državu i sve njene građane drži kao taoce – rekao je on. – Da apsurd bude veći, danas se neko dosetio i da blokira put ka administrativnom prelazu Merdare, čineći navodno u ime Srbije i srpstva isto ono što albanski ekstremisti godinama raznim kriminalnim administrativnim merama čine sa druge strane prelaza kako bi naudili Srbiji i Srbima.

On poručuje da je “To još jedan pokazatelj da Priština i Kurti podržavaju blokade puteva i daju podršku delu srpske opozicije sa kojom bi se gotovo sutra dogovorili da Beograd prizna takozvano nezavisno „Kosovo“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar