PREMIJERA KOMADA „OPANČAREVA PUTEŠESTVIJA“: Povodom obeležavanja međunarodnog dana osoba sa invaliditetom

Povodom obeležavanja 3. decembra, Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, na večernjoj sceni Malog pozorišta „Duško Radović“, premijerno će biti izveden komični komad sa igranjem i pevanjem „Opančareva putešestvija“.

ПРЕМИЈЕРА КОМАДА ОПАНЧАРЕВА ПУТЕШЕСТВИЈА: Поводом обележавања међународног дана особа са инвалидитетом

Malo pozorište „Duško Radović“

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Originalni scenario i režiju potpisuje Đorđe Makarević. Komad je nastao u okviru projekta „Srpska tradicija – inkluzuvni program“, koji realizuje NVO Maska, a koji je finansijski podržao Gradski sekretarijat za socijalnu zaštitu. Već nekoliko godina unazad u saradnji sa Malim pozorištem „Duško Radović“, mladi umetnici sa različitim smetnjama u razvoju imaju priliku da pokažu svoj talenat i kreativnost kroz različite pozorišne žanrove na različite teme. Ovoga puta tema je srpska tradicija i običaji.

Na samom početku večeri premijerno će biti emitovan spot za numeru „Naša dva srca“, za koju je tekst napisao Bora Đorđević, kompozitor i aranžer je Dragomir Stanojević, a izvode je Bilja Krstić, Bora Đorđević, Gorica Popović, Sneška Jandrlić, Bojana Stamenov, Vokalna radionica Bistrik, VIS Nebograd, produkcija NOOIS, finansijska podrška – Gradski sekretarijat za socijalnu zaštitu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar