PREDSEDNIKU VUČIĆU UPUĆENE JEZIVE PRETNJE: Članovi SNS-a hitro reagovali na skandalozne objave

ČLANOVI SNS-a oštro su reagovali na skandaloznu objavu Predraga Popovića, zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid, kojom poziva na linč predsednika Aleksandra Vučića.

ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ УПУЋЕНЕ ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ: Чланови СНС-а хитро реаговали на скандалозне објаве

Foto: Tanjug/D.N.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Krvožedna opozicija nema program ni ideju koju bi ponudila građanima, jer jedino što nude jeste horor revanšizma koji tajkuni priželjkuju po ulicama, banderama i lusterima. Nadležni da stanu na put ovom ludilu, jer nećemo dozvoliti da tajkunska manjina teroriše pristojnu Srbiju – napisao je Zoran Tomić na svom Tviter nalogu.

– Ovo je za njih dijalog. Ovako oni zamišljaju demokratiju u Srbiji i to je sve što mogu građanima da ponude. Glava Aleksandra Vučića. Nema tu politike, posebno ne kod Brkićevih štakora koji veruju da će i bebama jednog dana da sude. Oni lično, na isti način kojim danas prete – objavio je Đorđe Todorović na svom Tviter profilu.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Što više uspeha za Srbiju donosi predsednik Vučić, agresija i umobolštine manjine su sve žešće kako se bliže izbori. Ovih dana svi jasno i glasno kažu ono što godinama priželjkuju – likvidaciju predsednika A. Vučića. Toliko ste jadni i bedni, da se narod naježi od vaših bolesti – napisala je Ivana Nikolić na Tviteru.

– Pretnje tzv. političke elite ne prestaju! Još jedan dokaz nemoći, slabosti i isfrustriranosti. Umesto snajpera u grudi i vešanja, pokažite građanima da umete da ponudite i nešto drugo, poput političkog plana i programa! Ovih gadosti smo se siti naslušali – napisala je Ana Beloica na svom profilu.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_2’); });} ]]>

– Da li je moguće da jadnici i dalje prete predsedniku Vučiću!? Krvoločnim bednicima je isključivo smrt predsednika Vučića, jedini politički plan i program! Ogrezli su u mržnji i mizeriji! Hitno apelujem na sve nadležne organe da ovakve manijake privedu pravdi – naveo je Luka Kebara, narodni poslanik u NSRS, na svom Tviter nalogu.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_3’); });} ]]>

 

– Takmičenje u pljuvanju u dalj ka Vučiću i njegovoj porodici do skoro je bila jedina politika tzv. opozicije.

Sada se uvodi i nova disciplina koja podrazumeva i dodatnu stavku – pretnju ubistvom njemu i njegovoj deci.
Banditi ne prezaju ni od čega ne bi li vratili fotelje i vlast – napisao je Đorđe Dabić na svom profilu.
– Usled nedostatka bilo kakve politike, iz „kuhinje“ žutog tajkuna Dragana Đilasa i danas stižu brutalne pretnje predsedniku Republike Srbije. Cilj je jasan, likvidirati Aleksandra Vučića kako bi ponovo mogli da čerupaju gradsku i republičku kasu. Bednici, neće vam proći – napisao je Nemanja Joksimović na svom profilu. – Ubiti Vučića zato što je lopovskoj Multikom bagri ukinuo sve kanale za privatno bogaćenje i pljačkanje naroda, jedini je program Đilasa, Brkića i svih njihovih političkih satrapa. Ne mogu da oproste Vučiću što je Srbiju konačno podigao na noge i što ih je sprečio da je unište – napisao je Miloš Terzić na svom profilu. – Program opozicije željne krvi je nasilje na ulicama, vešanje, streljanje i pretnje. Za pare su spremni da unište napredak Srbije i svoj narod i zato im i smeta Aleksandar Vučić,bitan im je samo njihov džep i kako, i preko ljudskih života, da dođu do miliona – napisala je Olja Petrović na svom profilu na Tviteru. „Danas banderu, sutra luster.“ …Prekosutra logor, pa streljački vod… Je l to vaša politika? Je l time idete pred građane? Ubijanjem!? Srbija napreduje svakim danom sve više, i nećemo vam dozvoliti da je zaustavite. Protiv vas ćemo se boriti radom i poštenjem! I pobedićemo – rekao je Marko Mladenović na svom profilu. – Ludilu onih koji direktno pozivaju na likvidaciju Aleksandra Vučića nema kraja. Nakon Gorana Markovića i zamenik urednika Tabloida poziva na vešanje. Jel to nastavak kampanje “Jedan metak rešava sve” kojim se hvali Brkićev Tabloid? Kampanja za koju ste plaćeni. Đilasovim parama – objavio je Dejan Kesar. – Tajkunska „elita“ lešinara je nepomirljiva sa činjenicom da ne mogu da se dočepaju fotelje, da čerupaju državu i pljačkaju narod. Primerci bez razuma, ljudskosti i normalnosti koje izjeda zloba i pohlepa spremni su za lečenje! I zatvor! Ovo nije, neće i ne sme biti slika Srbije – Napisala je Nevena Đurić na svom profilu. – Kada kažeš opozicija u Srbiji vidiš ovo: jedan dan bi da streljaju, drugi dan bi da vešaju predsednika Vučića. Demokratski, nema šta. Mala pomoć nadležnim organima koji uporno ćute na bolesne pretnje – ovakvima je mesto na psihijatrijskom odeljenju u najbolje čuvanim zatvorima – napisala je Bojana Radaković na svom profilu. Što u ranojutarnjoj?
Što hrabriše ne lepite po belom danu?
Plašite se reakcije prolaznika?
I treba!!!
Takav ološ od građana uvek dobije ono što zaslužuje!
Dok tužilaštvo praznuje, molim MUP da reaguje na ove pretnje!
I za ovaj niz opozicionih budala obezbedi društveno-koristan rad – napisala je Sandra Božić na svom profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar