POKRET SOCIJALISTA: Za razliku od Dragana Đilasa, mi ne menjamo svoju stranu i saborce

POVODOM gnusnih laži tabloida Dragana Đilasa o navodnim sukobima PS-a i SNS-a u Aranđelovcu, ističemo da PS još uvek nije formirao svoj odbor u Aranđelovcu, a kamoli pregovarao sa drugim partijama o izlasku na izbore u toj opštini, naveli su iz Pokreta Socijalista.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА: За разлику од Драгана Ђиласа, ми не мењамо своју страну и саборце

Foto: Pokret socijalista

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Pokret socijalista i Aleksandar Vulin su najlojalniji koalicioni partner Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću. Neka se Dragan Đilas ne brine za odnose između PS-a i SNS-a, oni su jači i čvršći nego ikada, a kada Pokret socijalista bude formirao svoj odbor u Aranđelovcu, zajedno sa Srpskom naprednom strankom, baš kao i na nivou čitave Srbije, potrudićemo se da građanima Aranđelovca obezbedimo bolju budućnost i bolje uslove za život.

– Laži tabloida Direktno su gotovo identične kao i laži njihovog gazde Đilasa kada kaže da ima većinsku podršku građana Srbije.

– Za razliku od Dragana Đilasa, Pokret socijalista ne menja svoju stranu i svoje saborce. Znamo mi da Đilas to ne može da razume, toliko puta je izdao i izneverio i svoje partnere i građane, ali Pokret socijalista i Aleksandar Vulin svoje savezništvo sa Aleksandrom Vučićem ne menjaju i ne daju ni za šta – odgovorio je Pokret socijalista tabloidu Direktno koji je izneo niz laži na račun PS-a i SNS-a i navodnim sukobima dve partije u Aranđelovcu.

BONUS VIDEO – VULIN PORUČIO: Dok ja vodim PS – Aleksandar Vučić će biti naš saveznik i predsednik

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar