POKRET SOCIJALISTA NOVI SAD: I naredne subote ćemo biti u svojim prostorijama, bez straha od siledžija, braneći slobodu Novog Sada

POKRET socijalista Novog Sada, kao i svi Novosađani koji su u subotu bili zastrašivani, maltretirani i napadani, podržava rad policije u cilju traženja i privođenja pravdi svih nasilnika i siledžija.

ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА НОВИ САД: И наредне суботе ћемо бити у својим просторијама, без страха од силеџија, бранећи слободу Новог Сада

Foto: Pokret socijalista

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Najgluplji među napadačima su se hvalili svojim nedelima na internetu i zato im se zahvaljujemo što su i nama i policiji olakšali posao, ali snimaka i svedočenja ima puno, tako da je ovo tek početak isterivanja pravde i odbrane Novog Sada od nasilnika.

Nažalost, nasilje od subote nije prestalo, već se nastavilo kroz tajkunske medije koji siluju istinu želeći da zakopaju činjenicu da je u subotu izvršen napad rulje i pokušaj linča, a otimanje partijskih obeležja svedu na nivo povređenog ega, a ne dokaza nezakonitog napada na tuđe mišljenje i imovinu. 

Sada je jasna taktika takozvanih „ekologa“ i „demokrata“ da se vikendima divlja, a da ih nakon toga mediji aboliraju i objavljuju komentare pune mržnje i pretnji i to ne samo prema Pokretu socijalista, nego i svima koji su u subotu videli političku mržnju i nasilje, a ne spasavanje Jadra.

Pokret socijalista će i naredne subote biti u svojim prostorijama, bez straha od siledžija, braneći slobodu Novog Sada i Novosađana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar