PALMA PODRŽAO NOVAKA: Gospodine Skote, nećete vaš loš rejting i loš u zemlji i svetu popraviti na legendi Đokoivću

NAJVEĆI Srbin od Nikole Tesle na ovamo, najveći teniser svih vremena, najbolji svetski sportista godinama, čovek koji ima i diplomatski pasoš Republike Srbije, Novak Đoković se nalazi u pritvorskom hotelu u Melburnu, poručio je Dragan Marković Palma.

ПАЛМА ПОДРЖАО НОВАКА: Господине Скоте, нећете ваш лош рејтинг и лош у земљи и свету поправити на легенди Ђокоивћу

Foto Privatna arhiva

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Ova vest, da nije tačna bila bi smešna, ali je tačna i za to je tragična, ne za Novaka Đokovića, već za premijera Australije Skota Morisona, za koga imam samo jedno pitanje: Koje su se okolnosti promenile od trenutka kada ste Novaku Đokoviću dali medicinsko izuzeće na osnovu koga je ušao u avion za Australiju do trenutka njegovog sletanja i odbijanja od strane vaše vlasti tog istog medinskog izuzeća, koje ste vi izdali?

– Gospodine Skote, ceo svet zna, a posebno građani Australije, da imate najniži stepen rejtinga od kada ste preuzeli funkciju premijera Australije, kako zbog mera u borbi protiv pandemije, tako i zbog vašeg skandala sa otkazivanjem ugovora sa Francuskom o kupovini nuklearnih podmornica.

– I pokušali ste da se „vadite“ na Novaku Đokoviću. Gospodine Skote nećete Vaš loš rejting i loš glas u zemlji i svetu popraviti na legendi Novaku Đokoviću – izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

– Rekli ste „neće Đoković imati drugačiji tretman od ostalih putnika koji dolaze u Australiju“. A ko Vam je to gospdine Skote tražio ? Niko, pa ni sam Đoković. Isti tretman je imao najveći teniser sveta, kao i oni drugi koji su dobili medicinsko izuzeće, a koje sada hapsite po terenima Melburna i upadate u još veće blato. Niti ćete Vi ostati premijer nakon sledećih izbora u Australiji, niti će Novak Đoković biti drugi na svetu, već će ostati prvi i u Melburnu i na svetu svih vremena. Vas gospodine Skote niko ni po čemu neće pamtiti osim po skandalima, a Novak Đoković je zlatnim slovima upisan u istoriju svetskog sporta i u istoriju Vašeg Melburna i Vaše Australije i već je pobedio, šta god Vi odlučili i kako god se pokušali vaditi iz blata u koje ste upali i zapamtite Skote, Australijan open je srpski najdraži Gren slem, a Vi znate i zašto. Veliki pozdrav Novaku Đokoviću iz Jagodine i svim Srbima u Australiji, a svim građanima Australije poruka: Ne dajte da Vas vodi ovakav licemer, gospodin Skot – poručio je Marković.

BONUS VIDEO – PODRŠKA NOVAKU ĐOKOVIĆU: Porodica i građani se okupili ispred Skupštine Srbije

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar