„OD BEOGRADA DO SJENICE ZA DVA SATA“ Vučić: Potpisan sporazum o izgradnji auto-puta, ovo je istorijski dan

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, nakon potpisivanja komercijalnog ugovora o pripremi tehničke dokumentacije i izvođenju radova na izgradnji autoputa od Požege do Duge Poljane od 75 kilometara, da će ta deonica početi da se gradi već u martu i biti završena za četiri godine.

ОД БЕОГРАДА ДО СЈЕНИЦЕ ЗА ДВА САТА Вучић: Потписан споразум о изградњи ауто-пута, ово је историјски дан

Foto: Printscreen

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas prilikom sastanka u opštini Sjenica da je ovo veoma važan dan, možda i istoriska prekretnica za Sjenicu. Potpisan je sporazum o izgradnji auto-puta, koji će omogućiti dolazak iz Beograda za dva sata.

Vučić je rekao da je današnje potpisivanje tog ugovora prekretnica za razvoj tog dela Srbije, pošto će građani kada budu imali taj autoput moći da stignu za dva sata od Beograda do Duge Poljane, naselja u opštini Sjenica.

– Auto-put znači dolazak investitora i da ljudi neće morati da odlaze trbuhom za kruhom iz ovog prelepog kraja. Kada sve bude gotovo cela Srbija će da biti uvezana autoputevima. Sve papire smo potpisali, samo još cenu, koja će biti niža od 1,5 milijardi, kazao je Vučić.

Kako navodi Sjenica će za četiri godine imati novi život. Važno je obezbediti finansiranje, a da pri tom ne povećamo stopu javnog duga.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

BONUS VIDEO: 

Vučić u Sjenici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar