„NIČEGA SE NE PLAŠIM“ Vučić poručio: Ulici nikada neću da podilazim

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić rekao je danas da strašno mrzi kad neko ko dobije novac iz inostranstva preti predsedniku Srbije, ali je dodao da se ne plaši ničega.

НИЧЕГА СЕ НЕ ПЛАШИМ Вучић поручио: Улици никада нећу да подилазим

Foto: Tanjug

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Postoje ljudi kojima ne možete da pretite jer se ničega ne plaše. Koju prugu, metro ili železnicu su izgradili tajkun Ćuta, tajkun Đilas i tajkun Zelenović? Gde su nešto napravili? Ne možete da se setite? Pa, ne možete kad ne postoji. Ne možete da me srušite, možete da me ubijete. Ulici nikada neću da podilazim. Sa ljudima kao što sam ja ne može drugačije. Mogu da me pobede na izborima ili da me ubiju – rekao je Vučić prilikom obilaska radova na projektu izgradnje infrastrukture i nasipanja platoa za depo beogradskog metroa na Makiškom polju.

– Nek Keljmendi konačno ima svog predstavnika u Skupštini Srbije – rekao je ironično Vučić, komentarišući navode da će Dragan Milovanović Crni biti na Đilasovoj poslaničkoj listi, a uslov je da ta lista pređe cenzus.

Predsednik je rekao da ga je šokiralo to što je Zelenović „zlikovački mirno posmatrao kako bageristu gotovo ubijaju“.

– Moram da priznam da sam bio apsolutno šokiran i molim ljude da sami pogledaju taj snimak – rekao je Vučić i dodao da može da navede bar 20 političkih protivnika koji bi reagovali drugačije u takvoj situaciji.

– Svi koji su koristili čekić i povredili nekog čekićem treba da odgovaraju. Još nemamo da je neko prijavio povrede od čekića. A gde su išli oni sa sekirom? Da beru cveće za Violu fon Kramon? – pitao je Vučić.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar