NEDIMOVIĆ: Sakrivanje iza političara, bilo onih na vlasti ili opozicije, neće pomoći nikome

BRANISLAV Nedimović, ministar poljoprivrede u Vladi Republike Srbije, pozvao je danas nadležne institucije da odmah provere navode koji su izneti i da svi, bez izuzetka, odgovaraju pred zakonom.

НЕДИМОВИЋ: Сакривање иза политичара, било оних на власти или опозиције, неће помоћи никоме

Foto N. Fifić

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Kako smo počeli da kontrolišemo i otkrivamo sve zloupotrebe sa subvencijama, tako se odjednom pojavljuju „dobronamerni“ građani sa iznenadnom grižom savesti, brigom za državne novce i takvim tajmingom koji se eto slučajno poklopio sa talasom hapšenja u njihovom kraju- rekao je Nedimović.

– Pozivam sve nadležne institucije da odmah provere navode koji su izneti, utvrde ko je taj čovek, kome je i šta dao, da utvrde ulogu pomenutog Lukića, te da apsolutno svi koji su odgovorni, bez izuzetka, odgovaraju pred zakonom. Ako je nešto bio prioritet od kada sam došao na mesto ministra, onda je to bila borba protiv krađe novca građana i svake druge zloupotrebe subvencija. Kao što smo za samo tri godine pohapsili više od 300 ljudi iz redova privrednih prevaranata i samih državnih organa, tako ćemo i ubuduće privesti pravdi svakog ko pokuša bilo šta slično. Sakrivanje iza političara, bilo onih na vlasti ili opozicije, neće pomoći nikome, to da odmah bude svima jasno- izjavio je Nedimović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar