NE ZNAM KOJI JE MEDICINSKI TERMIN ZA NJEGOVO LUDILO: Vulin žestoko odgovorio na pretnje Gorana Markovića

NE znam koji je medicinski termin za ludilo Gorana Markovića, ali ne zna ni on ništa o moralu, pa se postavlja kao merilo vrednosti, istakao je Aleksandar Vulin, predsednik Pokreta socijalista.

НЕ ЗНАМ КОЈИ ЈЕ МЕДИЦИНСКИ ТЕРМИН ЗА ЊЕГОВО ЛУДИЛО: Вулин жестоко одговорио на претње Горана Марковића

Novosti

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Goran Marković ima pravo da svoje komplekse leči u javnim obraćanjima, ima pravo da vređa, ima pravo da mašta o masovnim streljanjima njegovih političkih neistomišljenika, ali i svi koji su predmet njegovih maštanja i kompleksa, imaju pravo i da mu odgovore. I medicinski i politički – navodi Vulin.

– Marković je ljut na vlast, ljut je na Aleksandra Vučića, mrzi mene, a dobro se oseća samo kada priča o streljanju, krvi na ulicama i razbijenim glavama. Ne znam koji je medicinski termin za njegovo ludilo, ali ne zna ni Marković ništa o moralu, pa se postavlja kao merilo vrednosti – izjavio je Vulin o pretnjama Gorana Markovića predsedniku Srbije.

– Marković se nepovratno razišao sa Srbijom kada je odbila da mu plati za još jedan film. Nakon decenija obilnog finansiranja, Marković nije dobio državne pare za svoje filmove, od tada je ulogu režisera zamenio za ulogu uvređene mlade. Marković voli da priča kako mladima treba dati priliku, ali to ne važi kada je u pitanju državna pomoć za film. Marković bi da snima zauvek, a mladi režiseri neka čekaju neku drugu priliku, preči je Goran od njih – zaključio je Vulin.

BONUS VIDEO – VUČIĆ NA OTVARANJU GALERIJE BEOGRAD: Prestonica Srbije postaje glavni grad regiona

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar