NAJLAKŠE JE KRIVITI MILOŠEVIĆA ZA SVE: Predsednik Vučić za „Novosti“ otkrio šta je jednom prilikom rekao Slobi

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za „Večernje novosti“ govorio je o tome šta Srbiju očekuje u 2022. godini, šta mu u političkom smislu unosi nemir, i ko su glavni generatori pritisaka na našu zemlju.

НАЈЛАКШЕ ЈЕ КРИВИТИ МИЛОШЕВИЋА ЗА СВЕ: Председник Вучић за Новости открио шта је једном приликом рекао Слоби

Foto Dragan Milovanović

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Vučić je otkrio ko izaziva antisrpsku histeriju u regionu i odgovorio na optužbe da je spreman da prizna Kosovo. Za „Novosti“ je ispričao i kada planira da napusti čelo Srpske napredne stranke koju je doveo na tron najjače partije u zemlji.

Da li je vama sada makar za nijansu lakše da odolite pritiscima nego Miloševiću 1999? Ipak su odnosi snaga u svetu ozbiljno promenjeni, a ni Srbija nije ista…

– Nikada nisam krivio Miloševića za sva zla ovog sveta, iako bi mi to bilo najlakše. Dobio bih odmah simpatije svih mogućih. Samo sam mu jednu stvar u razgovoru prebacio i od toga dalje neću ići jer on danas ne može da mi odgovori, a to je da je morao da ima racionalniji pristup i da dobro izračuna određene stvari, sve negativne posledice, jer s jedne strane morate da snosite teret odluka koje se narodu ne dopadaju, a s druge da čuvate ponos nacije i ne ugrozite samostalnost u odlučivanju države i državnih organa. Naći pravu meru u svemu tome nije nimalo lako.

Ceo novogodišnji intervju možete pročitati u trobroju našeg dnevnog lista koji se nalazi u prodaji od petka, 31. decembra.

Foto: Novosti

Razgovor predsednika Srbije sa glavnim i odgovornim urednikom „Novosti“ Miloradom Vučelićem, zamenikom glavnog urednika Milanom Babovićem i novinarkom Političke rubrike Danijelom Milinković, moći ćete da pogledate i na video platformi „Novosti“.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar