MINISTAR VULIN: Vučić je najnapadanija osoba u Srbiji i regionu, jer je on nosilac političke stabilnosti

MINISTAR unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najnapadanija osoba u Srbiji, ali i regionu, jer je on nosilac političke stabilnosti i poverenja građana Srbije i istakao da je jedna od tehnika napada na njega rušenje i slabljenje onih koji dele njegovu političku viziju.

МИНИСТАР ВУЛИН: Вучић је најнападанија особа у Србији и региону, јер је он носилац политичке стабилности

Foto: MUP

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Postoji plan i strategija. Predsednik Vučić je čovek koji čuva političku stabilnost u Srbiji. On je nosilac poverenja građana i kada izađe pred naciju, nacija ga sasluša, veruje mu, objedinjuje se oko njega. Zato čine sve da bi se on oslabio i srušio, a jedan od načina je slabljenje i rušenje onih koji su mu blizu, onih koji dele njegovu političku viziju i zajedno sa njim se bore na isti način – rekao je ministar i lider PS-a Vulin u jutarnjem programu televizije Hepi na konstataciju voditelja da je on, pored predsednika Srbije Vučića, jedna od najnapadanijih osoba u zemlji i regionu. 

Prema rečima ministra i predsednika PS-a, cilj napada je da se uplaše svi oko predsednika Vučića, da niko ne sme da sledi njegovu politiku i veruje u istu Srbiju i da predsednika Vučića ostave samog kako bi teže sprovodio politiku očuvanja stabilnosti i prosperiteta Srbije. 

– To je plan, ja nisam važan, niko od nas nije. Važna je vizija, ideja koju je predsednik Vučić pokrenuo i način na koji je uspeo da sačuva i stvori političku stabilnost – istakao je ministar Vulin i ocenio da se u takvoj situaciji napadi vrše na one koji imaju hrabrosti da zaštite politiku predsednika Vučića. 

– Od toga da ih pravite kriminalcima do toga da ih pravite ludacima, u zavisnosti od toga šta im odgovora u datom trenutku – kazao je ministar i lider PS-a Aleksandar Vulin gostujući u jutarnjem programu televizije Hepi.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

BONUS VIDEO: ALEKSANDAR VUČIĆ: Tri stvari na koje sam ponosan u 2021. godini

 

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_2’); });} ]]>

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar