MARINIKA TEPIĆ IZNOSI NOVE NEISTINE: Šta stoji iza napada na Telekom i Lučića

POTPREDSEDNICA Đilasove Stranke slobode i pravde Marinika Tepić planira da iznese nove optužbe na račun Telekoma, na konferenciji koju je zakazala za danas.

МАРИНИКА ТЕПИЋ ИЗНОСИ НОВЕ НЕИСТИНЕ: Шта стоји иза напада на Телеком и Лучића

Marinika Tepić i Dragan Đilas / Foto Tanjug

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Ona je i ranije, nekoliko puta, izlazila u javnost sa „otkrićima u vezi s poslovanjem Telekoma i Vladimira Lučića“ koja su se pokazala kao neistinita.

Marinika Tepić je zaposlena u konkurentskoj firmi Telekoma, koja je u vlasništvu Dragana Đilasa. Zato potpredsednica Đilasove stranke, koja mu je istovremeno i zaposlenik, napada Telekom i državu Srbiju. Takođe, na tržištu telekomunikacija u Srbiji prisutna je situacija koja je u ekonomskoj teoriji poznata kao „nulta suma“ (dobitak ili gubitak jednog učesnika tačno odgovara gubicima ili dobicima drugog). To u praksi znači da povećanje broja korisnika Telekoma direktno šteti njegovoj konkurenciji.

S obzirom na to da je tačno da Telekomu svakodnevno rastu prihodi i broj korisnika, napadi su češći jer se državna firma pokazuje uspešnijom od njihove.

Tržište prepoznaje kvalitet

Ipak, da tržište prepoznaje kvalitet govori činjenica o uspešnom poslovanju Telekoma. Ekonomsko i političko tržište je neumoljivo i korisnici jasno prepoznaju razliku između kvaliteta i onoga što to nije.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar