MALOVIĆ ODGOVORILA TRIFUNOVIĆU I ŽUJOVIĆU: Darija je doktor medicine, a narkomanski šljam je prskočio svoju dozu

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović oglasila se danas na Instagram nalogu i prokomentarisala izjave Dejana Žujovića i Sergaja Trifunovića koje su uputili ministarki Dariji Kisić Tepavčević.

МАЛОВИЋ ОДГОВОРИЛА ТРИФУНОВИЋУ И ЖУЈОВИЋУ: Дарија је доктор медицине, а наркомански шљам је прскочио своју дозу

Foto: Arhiva

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Moram da demantujem Žujovića, u narodu poznatog kao doktor na steroidima – ja nikada ne bih znala tako dobro da ocenim Gorana Markovića kao što je to učinila @darijakisictepavcevic. Darija je doktor medicine, ona je mnogo stručnija za pojave poput Markovića koji bi da streljaju, trpaju u logore, šišaju, posipaju katranom i perjem, i svaka joj je na mestu. Bravo Darija!

– Ovaj narkomanski šljam očigledno nije preskočio ni danas svoju narkomansku dozu, pa ovakvim izjavama misli da može da ponizi jednu ženu.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Neko bi pomislio da je ovo smeće majka prerano odbacila od sise pa je zato godinama unazad mizogino đubre i mora da šmrče kokain kako bi lečio svoje emotivne krize.
Umesto što prostački vređa žene, pametnije bi mu bilo da se spakuje i pravac na neku kliniku za odvikavanje, možda je ostala neka nada za izlečenje. Ali veliko možda – napisala je Malović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar