MALI POSLE ODLUKE SENATA UB O DOKTORATU: Politička hajka koja se vodi protiv mene može samo da me motiviše da radim još više i bolje

MINISTAR finansija Siniša Mali, kome je Senat Univerziteta u Beogradu poništio danas diplomu doktora nauka, i to po drugi put, oglasio se na Instagramu povodom ove odluke.

МАЛИ ПОСЛЕ ОДЛУКЕ СЕНАТА УБ О ДОКТОРАТУ: Политичка хајка која се води против мене може само да ме мотивише да радим још више и боље

Foto: Tanjug

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

„Uvek mi je bilo važno da stičem novo znanje, jer je to jedina stvar u životu koju vam niko ne može oduzeti.

Ponosan sam na sve što sam naučio u poslednjih 20 godina, koliko se aktivno bavim ekonomijom i finansijama. Za to vreme sam uspeo da položim i najteže stručne, međunarodne ispite iz tih oblasti, koji važe za prestižne u svetskim ekonomskim krugovima. Želeo sam da na taj način dodatno unapredim svoje znanje.

Drago mi je što danas to znanje mogu da iskoristim na najbolji način, a to znači da odgovorno upravljam budžetom naše države i da obezbedim novac za nove puteve, bolnice i škole, za veće penzije i plate, za isplatu pomoći građanima i privredi u vreme pandemije.

Mislim da je to mnogo važnije od političke hajke koja se zbog doktorata vodi protiv mene već punih osam godina unazad.

Ja verujem u svoj doktorski rad, isto kao što verujem i u svoj rad u Ministarstvu finansija i Vladi Republike Srbije. Reč je o političkoj odluci, koju ne mogu da prihvatim, i zbog toga ću iskoristiti sva raspoloživa sredstva da je opovrgnem. Ne plašim se, jer znam da je istina na mojoj strani. Nastaviću da se borim, kao što se borim već osam godina.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Politička hajka koja se vodi protiv mene može samo da me motiviše da radim još više i bolje“, napisao je Mali.

Foto: Printskrin Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar