KO STOJI IZA PRITISAKA NA SRBIJU? Vučić za „Novosti“ o potezima Bajdenove administracije i Brisela

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za „Večernje novosti“ govorio je o tome šta Srbiju očekuje u 2022. godini, šta mu u političkom smislu unosi nemir, i ko su glavni generatori pritisaka na našu zemlju.

КО СТОЈИ ИЗА ПРИТИСАКА НА СРБИЈУ? Вучић за Новости о потезима Бајденове администрације и Брисела

Foto Dragan Milovanović

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Vučić je otkrio ko izaziva antisrpsku histeriju u regionu i odgovorio na optužbe da je spreman da prizna Kosovo. Za „Novosti“ je ispričao i kada planira da napusti čelo Srpske napredne stranke koju je doveo na tron najjače partije u zemlji.

Smatrate li da je Bajdenova administracija glavni generator pritisaka, i na vas lično i na državu, s obzirom na oživljavanje „klintonovštine“ u Beloj kući i povratak prevaziđene buldožer diplomatije?

– Ne mislim da je Vašington taj koji prevashodno stoji iza pritisaka, pre su to neki krugovi u Evropi koji su dugo bili u opoziciji a sada se dočepali vlasti.

Ceo novogodišnji intervju možete pročitati u trobroju našeg dnevnog lista koji se nalazi u prodaji od petka, 31. decembra.

Foto: Novosti

Razgovor predsednika Srbije sa glavnim i odgovornim urednikom „Novosti“ Miloradom Vučelićem, zamenikom glavnog urednika Milanom Babovićem i novinarkom Političke rubrike Danijelom Milinković, moći ćete da pogledate i na video platformi „Novosti“. 

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Video intervju biće objavljen u subotu, 1. januara 2022. u 10 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar