KENEDI SMENJEN „ČAROBNIM“ METKOM? Cirkus sa objavljivanjem deklasifikovanih američkih državnih tajni

I POSLE nove ture 1.491 deklasifikovanog tajnog dokumenta iz arhiva o smrti američkog predsednika DŽona Kenedija, ostaje zvanična istina da ga je u Dalasu ubio „čarobni“ metak koji je ušao kroz potiljak da bi potom izašao iz njegovog grla kako bi slomio rebra i ručni zglob guverneru DŽonu Konaliju (Kenedijev saputnik).

КЕНЕДИ СМЕЊЕН ЧАРОБНИМ МЕТКОМ? Циркус са објављивањем декласификованих америчких државних тајни

Novosti

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Isti metak je završio u guvernerovoj butini odakle je na autopsiji izvučen u praktično netaknutom odnosno „kao neispaljenom“ stanju.

Profesor Lari Sabato sa Univerziteta Virdžinija (u SAD važi za najdoslednijeg „kopača istine“ o Kenedijevom ubistvu), nakon poslednje farse i najave predsednika Bajdena da sledeća tura „zacrnjenih“ papira ide u oktobru 2022, rezignirano je komentarisao: „Uvek je sledeći put!“

Mehaničkog zeca od laži, sličnog onom koji se pušta na trkama pasa, američka duboka država startovala je 23. novembra 1963. u Dalasu zajedno sa „čarobnim metkom“, ko god da ga je ispalio.

Preporučujemo

GRČENJE EMIR SULJAGIĆ POZIVA NA LINČ SVEGA SRPSKOG: Ratnohuškačke objave direktora Memorijalnog centra u Potočarima - ženama crta mete na čelu KAD AMERIKA ORGANIZUJE SAVET ZA DEMOKRATIJU: Skup bez Kine i Rusije, SAD pozvale Albaniju i Kosovo HAJKA

HAJKA

02. 12. 2021. u 15:00

Očigledno, atentat je bio veoma sofisticirana operacija promene režima kako bi se zbacio predsednik čija politika je predstavljala ozbiljnu pretnju po nacionalnu bezbednost – onako kako je zamišljaju u Lengliju.

Ako ima ikakve vajde od cirkusa sa objavljivanjem bilo kakvih deklasifikovanih američkih državnih tajni, onda je to rađanje svesti da je u SAD moguće da im legitimno izabrani predsednik postane pretnja sopstvenoj nacionalnoj bezbednosti i da ga „smenjuju“ metkom.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Sa druge strane, otvorivši 1.491 dokument ponovo ničega, američka duboka država je „nasmrt“ ubila manipulativni termin „teorija zavere“, koji je porodila iz sudbine svog najmlađeg predsednika.

Na narodima je sad da kada razmatraju sudbinu svojih „Kenedija“, prvo „ubiju zeca iz Lenglija“ kako bi stigli do istine iz svoje istorije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar