JOKSIMOVIĆ O ĐILASOVOM NASTUPU: „Večeras se kandidovao za orden prvog prevaranta Srbije!“

ŽUTI tajkun Dragan Đilas večerašnjim nastupom na svojoj privatnoj televiziji kandidovao se za orden prvog prevaranta Srbije – rekao je Nemanja Joksimović, član Predsedništva SNS.

ЈОКСИМОВИЋ О ЂИЛАСОВОМ НАСТУПУ: Вечерас се кандидовао за орден првог преваранта Србије!

Foto: SNS

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Nivo izmišljotina koji je ovaj žuti prevarant uspeo da izgovori u samo jednoj emisiji biće upisan zlatnim slovima u Ginisovu knjigu rekorda. Jeste da je konkurencija tesna, da trku bije sa svojim prvim megafonom Marinikom, Vukom Jeremićem, Borisom Tadićem, onim nesrećnim Ćutom i Zelenovićem, ali mislim da je večeras uspeo da osigura prvo mesto na tabeli.

Samo neka se ne nada da će neko osim njegovih jurišnika da poveruje u bilo koju laž koju je večeras izgovorio, jer se građani odlično sećaju kakav smo lider bili za vreme vlasti bivšeg režima. Bili smo lider po najnižim primanjima, lider po zatvaranju fabrika, po raspalim putevima, školama i bolnicama. Ali bili smo lider i po bogaćenju tajkuna poput Dragana Đilasa koji je od tog istog naroda oteo 619 miliona evra.

Jedino što nije slagao večeras jeste da će, ako se vrati na vlast, zaustaviti izgradnju metroa. Da će zaustaviti sve na čemu smo godinama radili kako bi život građana i Beograda i Srbije bio neuporedivo bolji nego u vreme njegove vladavine tokom koje je opelješio i gradski i republički budžet.

Takva Srbija je davna prošlost i zato neka prestane da sanja da će na vlast doći preko ulice ili da će ih na vlast ustoličiti stranci poput Viole fon Kramon kojoj su obećali da će priznati tzv. Kosovo. Koliko god se trudili da lažima i prevarama dođu na vlast neka budu sigurni da će o budućnosti Srbije odlučivati isključivo građani Srbija koji će i na predstojećim izborima još jednom pružiti apsolutnu podršku politici Aleksandra Vučića. Politici koja jedina garantuje budućnost za svu našu decu – rekao je Joksimović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar