INVESTICIJE U UNAPREĐENJE DISTRIBUTIVNE MREŽE

ELEKTRODISTRIBUCIJA Srbije, u prvoj godini postojanja kao zasebna kompanija, realizovala je značajne investicije u unapređenje postojeće distributivne mreže.

ИНВЕСТИЦИЈЕ У УНАПРЕЂЕЊЕ ДИСТРИБУТИВНЕ МРЕЖЕ

Foto: EDB

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

To su investicije koje treba da obezbede sigurnost napajanja i mogućnost priključenja novih korisnika na postojećem konzumu, kao što su nove trafo stanice TS 110 kV u Tutinu, Aranđelovcu, Nišu (Niš 6), Petrovcu na Mlavi, Požarevcu, Pančevu, Kaću i Beogradu (Autokomanda, Savski amfiteatar i Beograd na vodi), kao i nove trafo stanice TS 35 kV Zlatibor 1 i Lazarevac 4, izjavio je direktor Direkcije za planiranje i investicije Elektrodistribucije Srbije Predrag Matić.

On je naglasio značaj i rekonstrukcije postojećih trafo stanica u Novom Pazaru, Zrenjaninu, Inđiji, Staroj Pazovi, Koceljevi, Šapcu, Beogradu (Beograd 6, Beograd 9 i Beograd 10).

Elektrodistribucija Srbije dala je i svoj veliki doprinos borbi protiv pandemije korona virusa. Naime, Elektrodistribucija Srbije je bila aktivno angažovana i u realizaciji značajnih novih bolničkih kapaciteta – pre svega prilikom priključenja na mrežu tri nove Kovid bolnice – u Batajnici, Kruševcu i Novom Sadu, a angažovana je i u realizaciji projekta izgradnje fabrike vakcina u našoj zemlji, istakao je Matić i dodao da su veoma značajni i projekti izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti i njihovo priključenje na mrežu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar