„IMATE ZADATAK DA SMIŠLJATE AFERE SVAKI DAN“: Članovi SNS-a o najnovijim lažima Marinike Tepić

ČLANOVI Srpske napredne stranke reagovali su na najnovije laži koje je iznela Marinika Tepić.

ИМАТЕ ЗАДАТАК ДА СМИШЉАТЕ АФЕРЕ СВАКИ ДАН: Чланови СНС-а о најновијим лажима Маринике Тепић

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Rekao ti tajkun da moraš još žešće da ga braniš i ti odmah krenula u akciju. Šta bi on bez tebe! Nema te ravne u gadostima! Jesi li se isto tako sekirala i za novinara kome si spremala šut kartu iz Pančeva, jer nije igrao kako ti sviraš? Za gazdu znamo da brineš, zbog novčanika – napisala je Nevena Đurić.

– Kada od Đilasa dobijaš mesečnu platu, a bonuse od svojih prijatelja narko dilera to izgleda ovako. Za ovu političku nakazu koja uživa da crta mete na čela tuđe dece, nije ni kokošinjac, zmijarnik je njen habitat – rekla je Bojana Radaković.

– Bizarno je što ti i ostali uposlenici u Multikomu dobijate platu od tajkuna Đilasa, koji se obogatio tako što je opljačkao građane Srbije, a za tu platu imate zadatak da izmišljate afere svaki dan, prvenstveno targetirajući decu predsednika A. Vučića i sve koji ga podržavaju – rekla je Ivana Nikolić.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

– Koliko je žutog tajkuna Dragana Đilasa zabolela istina pokazuje to što danima prvi megafon Multikom stranke kokodače o jednom video snimku. Šta je sporno? Šta ste mislili? Da građani ne vide šta vam je plan, šta vam je cilj? Mnogo ste se prevarili – napisao je Nemanja Joksimović.

– Razvezao Đilas čopor besnih drugosrbijanskih pasa na čelu sa Marinikom Orić. Boli ih izrečena istina i to što im je jasno stavljeno do znanja da su obični antidržavni bednici i talog ovog društva, koji je spreman da lažima uništava živote Vučićevoj deci, zarad para tajkuna Đilasa – rekao je Miloš Terzić.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_2’); });} ]]>

– Pouzdanost informacija Marinike kokošarke svi znamo… pouzdane kao za kokoške dilere droge u Moroviću. Po kom li sad gazdinom istraživanju utvrdiše da Vučić loše stoji među građanima? Možda anketirali građane…u krugu Multikom zgrade i sa sigurnošću od 120% dobili rezultate – rekao je Zoran Tomić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar