ILIĆ PS: Čanku smeta Vulin, jer nije pala nijedna srpska glava

PREDSEDNIK Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić odgovorio je Ligi socijaldemokrata Vojvodine koji su izneli niz laži i uvreda na račun policije i njenog ministra Aleksandra Vulina.

ИЛИЋ ПС: Чанку смета Вулин, јер није пала ниједна српска глава

Foto Tanjug

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Nenadu Čanku, najvećem autošovinisti, zagovaraču separatizma, propalom političaru koji hrče po rijalitijima i pijan i drogiran mlati ljude po kafanama i vozi motorne sanke po užem centru Novog Sada, zasmetalo je to što je Srbija potvrdila svoje prijateljstvo sa Ruskom Federacijom, a posebno to što tokom nelegalnih protesta nije pala krv koja je imala za svrhu da posluži kao opravdanje za sprovođenje obojene revolucije i nasilne smene vlasti baš kao i 2000. godine.

Zato Čanku smetaju Vulin i srpska policija, zato što nije pala nijedna srpska glava, zato što nije poslata slika u svet o Srbiji kao nebezbednoj zemlji u kojoj se vlast rešava na ulici. Nismo zaboravili kada je Nenad Čanak psovao Srbima majku beogradsku, kada je lupao i pljuvao table RTS i RTV, kada je rekao da je Srbija genocidna, a Kosovo nezavisno, kada je išao da pruža podršku separatistima u Kataloniji i Milu Đukanoviću protiv srpskog naroda i SPC u Crnoj Gori.

Čanak je kao čovek, a i kao političar jedna nula, i tu nulu će i dobiti na izborima ako bude imao hrabrosti da na njih izađe – odgovorio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić Ligi socijaldemokrata Vojvodine koji su izneli niz laži i uvreda na račun policije i njenog ministra Aleksandra Vulina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar