GRČENJE

SRBIJA nema struju! U ovakvu vest ne bi verovali ni najveći dušmani naše države. Zemlja koja ima hidropotencijal, ali i zalihe uglja, termo i elektrane na vodu ne može da namiri potrebe svojih pretplatnika u decembru kada proveje sneg i to kad mu vreme jeste. Je li realno? Nažalost, jeste!

ГРЧЕЊЕ

Novosti

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Nema čoveka u EPS, u Kolubarskom okrugu, koji ne zna da blatnjav i raskvašen ugalj može da proizvodi struju samo ako ga dopune mazutom. Svaki rukovodilac trebalo bi da upozori na to. Pravio bi planove, upozoravao nadležne. Je li? Ne znamo! Znamo da je dugogodišnji v. d. direktora EPS Milorad Grčić zatražio pomoć MUP i BIA da otkriju da li je neko namerno prećutao nešto. Oštro. Grčić je odmah smenio četvoricu direktora, koja se nisu setila da ga obaveste o mogućim problemima. To je sve dovelo do toga da predsednik države mora da se umeša u rešavanje komunalnih problema građana. A, kako i ne bi, kada se ministarka energetike Zorana Mihajlović ne bavi svojim poslom. Od imenovanja forsirala je „zelenu agendu“. Proizvodnju iz vetra, sunca… I dobro je to! Svetski trend.

I potrebno je Srbiji! Ali!? Ima li pravo ijedno dete da se grči od hladnoće zato što mi mislimo o budućnosti? Nema! Zašto na čelo javnih preduzeća, kao šef vladine kadrovske komisije, nije postavila profesionalce? Je li podigla buku oko toga? Nije? A, juče je usred ove krize pričala protiv dečjih brakova. Neka je kritikovala ovaj problem, ali njen glavni zadatak je da obezbedi i toj, kao i svakoj drugoj deci – struju.

Da je radila, možda predsednik Vučić ne bi u javnost izlazio sa rečima da je preterano verovao onima koji su za „zelenu agendu“. Zagovaračica toga, reče da je najlakše smeniti ministarku. Možda bi jednom mogli da krenemo, tim lakšim putem!

Preporučujemo

EMIR SULJAGIĆ POZIVA NA LINČ SVEGA SRPSKOG: Ratnohuškačke objave direktora Memorijalnog centra u Potočarima - ženama crta mete na čelu KAD AMERIKA ORGANIZUJE SAVET ZA DEMOKRATIJU: Skup bez Kine i Rusije, SAD pozvale Albaniju i Kosovo HAJKA

HAJKA

02. 12. 2021. u 15:00

GAS

GAS

29. 11. 2021. u 16:19

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar