EMIR SULJAGIĆ POZIVA NA LINČ SVEGA SRPSKOG: Ratnohuškačke objave direktora Memorijalnog centra u Potočarima

DA u Bosni i Hercegovini teško može doći do pomirenja naroda najbolji je primer Emir Suljagić, direktor Memorijalnog centra u Potočarima.

ЕМИР СУЉАГИЋ ПОЗИВА НА ЛИНЧ СВЕГА СРПСКОГ: Ратнохушкачке објаве директора Меморијалног центра у Поточарима - женама црта мете на челу

Novosti

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

NJegove objave na „Tviteru“ i drugim društvenim mrežama su konstantni pozivi na linč svega što je srpsko.

Poslednja u nizu ratnohuškačkih poruka Suljagića je objava spiska 27 Srpkinja koje su bile angažovane u Vojsci Republike Srpske. Suljaga je stavio mete na njihova čela i još ih nazvao „dobrovoljkama“, ali namerno ne otkriva da su bile čistačice i kuvarice. Ubacio je ovaj srbomrzac Srpkinje, koje su bile deo VRS na srebreničkom području, i u kontekst priče o „genocidu“ u Srebrenici. Iako ove žene nemaju veze sa dešavanjima 1995. godine. Krive su, jer su Srpkinje.

Tajming objave spiska Suljagić nije izabrao slučajno. Objavio ga je tačno na 29. godišnjicu maskra 110 Srba u srebreničkim srpskim selima Bjelavac, Sikarić i Loznička Rijeka.

Preporučujemo

KAD AMERIKA ORGANIZUJE SAVET ZA DEMOKRATIJU: Skup bez Kine i Rusije, SAD pozvale Albaniju i Kosovo HAJKA

HAJKA

02. 12. 2021. u 15:00

GAS

GAS

29. 11. 2021. u 16:19

VELIKA AMERIKA STREPI OD POPISA U CRNOJ GORI: Jača srpska svest, ali preti podvala dualnog identiteta

Polovinom decembra te 1992. Naser Orić sa hordom zla orgijao je po srpskim selima oko Srebrenice. Na desetine sela je popaljeno, a stotine Srba izmasakrirano i ubijeno.

Najmlađa žrtva je bio petnaestogodišnji dečak Slobodan Petrović. O njemu Suljaga ćuti.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Vrhunac krvavog pira Orića i njegovih monstruma u Podrinju bio je za Božić 1993. Tada su upali u srpsko selo Kravice kod Bratunca. Pedeset srpskih meštana je posečeno.

Suljagić je „zaboravio“ sve te srpske žrtve. Ali, čudno, kako je „zaboravio kada mu je tačno stradao otac Suljo. Tako je rahmetli oca predstavio kao žrtvu iz 1995. godine u Sreberenici, iako je stradao tri godine ranije kod Bratunca. Sve je učinio Suljagić da bi bio veći Bošnjak od Bakira i „Majki Srebrenice“. I pokazao da neprogrešivo bira tajming, kao sada kad stavlja mete na 27 Srpkinja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar