DOK SRBIJU VODI VUČIĆ, RS ĆE BITI ČUVANA: Vulin sa premijerom Viškovićem u Banjoj Luci

MINISTAR unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem u Banjoj Luci.

ДОК СРБИЈУ ВОДИ ВУЧИЋ, РС ЋЕ БИТИ ЧУВАНА: Вулин са премијером Вишковићем у Бањој Луци

Foto: MUP

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Vulin i Višković su sa radošću konstatovali da se svaki dogovoreni projekat između Srbije i Srpske na inicijativu predsednika Srbije Vučića i srpskog člana predsedništva BiH Dodika uspešno realizovao i da srpski narod i u Srbiji i u Srpskoj samo želi mir, prosperitet i napredak.

Foto: MUP  

– Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju, Republika Srpska može biti mirna i sigurna da će biti čuvana i sačuvana i da će biti pomagana na svaki mogući način. Republika Srpska je spoljnopolitički prioritet Srbije, a briga o Srbima van granica Srbije dužnost svakog predstavnika vlasti Srbije. Srbija poštuje Bosnu i Hercegovinu, ali isto tako napominje da se prava i nadležnosti Republike Srpske dobijene Dejtonskim sporazumom ne smeju umanjivati ili poništavati – istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković istakao je da je most „Bratoljub“, koji su nedavno svečano otvorili i pustili u rad ministri Vulin i Mitrović, ulio novu nadu Srbima sa obe strane Drine i dodao je da „Bratoljub“ srpskom narodu donosi prosperitet, napredak, nove mogućnosti i čvršću povezanost.

Foto: MUP  

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na brizi za srpski narod u Republici Srpskoj i za svu pomoć i podršku koju im pruža.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar