DODELA PRIZNANJA: U Vranju raspisan poziv

KOMISIJA za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja i izbor i imenovanje Skupštine grada Vranja, raspisala je Javni poziv za podnošenje predloga za dodelu javnih priznanja u 2022. godini. za Dan grada, 31. januar – Dan oslobođenja Vranja 1878. godine.

ДОДЕЛА ПРИЗНАЊА: У Врању расписан позив

Foto:J.S.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Biće dodeljena „Specijalno javno priznanje 31. januar“ i „Javno priznanje 31. januar“. Prema propozicijama konkursa javna priznanja se mogu dodeliti istom licu samo jedanput. „Specijalno javno priznanje 31. januar“ može dobiti fizičko lice za izuzetne dugogodišnje rezultate i dostignuća u oblasti naučnog i umetničkog stvaralaštva, od značaja za afirmaciju grada Vranja.

Dodeljuje se jedno „Specijalno javno priznanje 31. januar“ i to u vidu diplome sa novčanim iznosom. „Javno priznanje 31. januar“ može se dodeliti fizičkom i pravnom licu za izuzetne dugogodišnje ili jednogodišnje rezultate i doprinos u razvoju i unapređenju privrede, privatnog preduzetništva, društvenih delatnosti, odbrane i zaštite, bezbednosti građana, kao i drugim oblastima od značaja za grad Vranje. Može se dodeliti do šest javnih priznanja, od kojih se tri dodeljuju fizičkim licima, a tri pravnim licima. Prioritet imaju fizička i pravna lica sa izuzetnim dugogodišnjim rezultatima i ostvarenjima. „Javno priznanje 31. januar“ dodeljuje se u vidu diplome sa novčanim iznosom.

Predlog za dodelu javnih priznanja može podneti svako fizičko i pravno lice sa teritorije grada Vranja. Predlog mora sadržati lične podatke kandidata za dodelu javnih priznanja, njegovu biografiju, postignute rezultate i obrazloženje u skladu sa uslovima utvrđenim ovom odlukom. Fizička i pravna lica ne mogu sama za sebe podnositi predloge za dodelu javnih priznanja. Predlozi se dostavljaju Skupštini grada Vranja – Komisiji za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja i izbor i imenovanje, sa naznakom – Predlog za dodelu javnih priznanja za Dan grada, najkasnije do 15. januara 2022. godine. Neblagovremeni i nepotpuni predlozi neće se uzeti u razmatran

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar