DANAS SU NAŠE ULICE SIGURNIJE: Vulin

PREDSEDNIK Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je na Pokrajinskom odboru svoje partije da Srbija, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću, vodi jednu suverenu i samostalnu politiku i da je Vučić jedini samostalni lider na Balkanu i u Evropi.

ДАНАС СУ НАШЕ УЛИЦЕ СИГУРНИЈЕ: Вулин - Вучић је једини слободни лидер на Балкану и у Европи

Foto: PS

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– Svaka samostalna odluka predsednika Aleksandra Vučića nas košta strašnih pritisaka, jer veliki i moćni ne vole velike i moćne lidere malih država, oni vole male, nedostojne ljude, koje mogu da kupe, prodaju, ucene i kazne. Oni ne vole slobodne i nezavisne ljude kakav je Aleksandar Vučić, koji donose odluke u skladu sa voljom svojih naroda. Da nije slobodne i nezavisne politike i slobodnog i nezavisnog lidera, Srbija bi danas bila u mraku i bez gasa. Samostalna politika koju vodi predsednik Vučić je politika u kojoj ima gasa, u kojoj smo vojno neutralni. Jedan od razloga zašto smo mi iz Pokreta socijalista čvrsto protiv NATO pakta jeste što nikada nećemo dozvoliti da nam strani oficiri komanduju našim jedinicama, da našu decu šalju na slobodne i male narode, da činimo drugima ono što su činili nama. Nikada srpski vojnik neće drugima činiti ono što su činili nama i mi nikada nećemo učestvovati u nekoj novoj NATO agresiji na neku malu i slobodnu zemlju, baš kao što nikada nećemo uvesti sankcije Rusiji i napustiti Kinu, baš kao što se nikada nećemo priključiti sankcijama Republici Srpskoj – poručio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, obraćajući se članovima svoje partije u Novom Sadu.

Lider PS-a i ministar policije istakao je da uvek ima bezrezervnu podršku predsednika Vučića i da su u proteklih godinu dana naše ulice sigurnije i bezbednije.

– Kada se trebalo suprotstaviti monstrumima za koje ljudski život ne znači baš ništa, siledžijama i ubicama koje su uživale u patnji i smrti svojih žrtava, kada se trebalo suprotstaviti najorganizovanijem narko-klanu u Evropi, opet smo bili zajedno i opet smo pobedili. Danas su naše ulice bezbednije i danas su naše ulice čistije, danas su naše ulice sigurnije. Prošlo je već godinu dana otkako nismo imali nijedno mafijaško ubistvo, prošlo je već više od godinu dana otkako se više droge zapleni, nego što prođe, prošlo je već više od godinu dana u kojoj niko ne može da prisluškuje ni predsednika Vučića, ni njegovu porodicu – istakao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin u Novom Sadu na Pokrajinskom odboru svoje partije, kome je prisustvovao i član Predsedništva SNS-a Miloš Vučević.

BONUS VIDEO:

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

VULIN PORUČIO: Dok ja vodim PS – Aleksandar Vučić će biti naš saveznik i predsednik

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar