DANAS LEŽE 20 EVRA: Evo ko dobija novac

ISPLATA novčane pomoći građanima u iznosu od 20 evra počela je juče.

ДАНАС ЛЕЖЕ 20 ЕВРА: Уплата за више од два милиона грађана

Foto: Depositphotos

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Ovaj novac legao je na račune penzionera, a danas i sutra svi punoletni građani mogu da očekuju isplatu.

Novac je najpre isplaćen penzionerima, primaocima novčane socijalne pomoći i štićenicima Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija.

Danas, 8. decembra, kako je najavljeno, novac će biti isplaćen za 2.328.123 građanina, a u četvrtak, 9. decembra, novac će dobiti još 1.729.707 građana Srbije.

– Ukupno će oko 5,8 miliona građana Srbije dobiti po 20 evra novčane pomoći države, koje isplaćujemo u okviru trećeg paketa podrške privredi i građanima u cilju ublažavanja posledica pandemije korona virusa. Novac će danas biti isplaćen za 1.743.929 penzionera, primalaca socijalne pomoći i lica u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija – rekao je Mali.

– Svako svoje obećanje koje smo dali ispunili smo u dan, i u dinar. Ove godine bilo je 30+30 evra, u septembru 50 evra penzionerima, 60 evra nezaposlenima, pomogli smo sugrađanima na KiM sa 100+100 evra, sve obaveze prema privredi smo ispunili. Zato sam zadovoljan rezultatima –  istakao je ministar.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Mali je dodao da sve ove mere pokazuju da je podrška države kontinuirana, te da se pokazalo da država brine o svojim građanima, njihovom životnom standardu i kvalitetu života.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar