BRNABIĆEVA: Salivenova izjava o Andreju Vučiću je glupost i laž (VIDEO)

JEDAN od osnivača projekta za izveštavanje o korupciji i organizovanom kriminalu Dru Saliven izjavio je da očekuje da će lista za sankcije američkog ministarstva finansija biti proširena na Andreja Vučića i Nikolu Petrovića, a premijerka Srbije Ana Brnabić kaže da smatra da je to još jedna u nizu laži i notorna glupost.

БРНАБИЋЕВА: Саливенова изјава о Андреју Вучићу је глупост и лаж (ВИДЕО)

Foto: Novosti

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Brnabićeva je odgovarajući na pitanje novinara N1 televizije da li je zabrinuta zbog te izjave istakla da apsolutno nije.

– Apsolutno nisam zabrinuta za to što je rekao taj gospodin Saliven jer mislim da je to notorna glupost. Neshvatljivo je da neko može nešto tako da kaže. Ne znam kredibilitet tog čoveka, niti znam njegovu organizaciju, ali mislim da je to lupanje gluposti na međunarodnom nivou i nadam se da će nekada neko pozvati na njegov kredibilitet kada se pokaže da to nije tačno – kazala je Brnabićeva.

Premijeka ističe da je videla gomilu takvih međunarodnih analitičara i stručnjaka koji svakodnevno, kako kaže, lupaju gluposti o Srbiji, primaju novac za to.

– Da li ovaj prima novac i od koga, ne znam, ne bih ni ulazila u to, ali sam videla takve laži o Srbiji za koje niko posle nije ni odgovarao, niti se izvinio, niti je bilo šta dodao na tu temu, već je nastavio sa novim lažnim vestima. Mislim da je ovo notorna glupost – kazala je.

Premijerka ukazuje i da smatra da je malo neprofesionalno samo tako prenositi bilo koga da kaže bilo šta o bilo kome bez ikakvih dokaza ili pitanja dalje na tu temu.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Ironično navodi da je sigurna da se Andrej Vučić „prepao i da ne zna šta će od sebe“.

– Možda mu zaplene svu onu nepostojeću zemlju u Vojvodini, ili Win Win koji je njegov, ili nije njegov, ili Franš, koji je njegov ili nije njegov, blokirati mu sve račune, ali s obzirom da smo čuli tolike laži, verujem i da je ovo jedna bezočna laž – navela je premijerka.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar