ANA KARADŽIĆ ZAPUŠILA USTA VLJOSI OSMANI: „Volela bi da su budalaštine koje izgovara istina“

„VIDELA žaba da se konj potkiva, pa je tako i Vljosa Osmani širom otvorila usta da izgovori budalaštine i laži za koje bi volela da su istina“, kaže poslanica Pokreta socijalista, Ana Karadžić.

АНА КАРАЏИЋ ЗАПУШИЛА УСТА ВЉОСИ ОСМАНИ: Волела би да су будалаштине које изговара истина

Foto: Printskrin

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

– I da se ceo svet obruši na ministra policije i našeg lidera Aleksandra Vulina, a kamoli jedna predsednica teritorije, istina o Račku ne može se više sakriti i poništiti. 

– Laž zbog koje je bombardovana Srbija raskrinkana je, a predsednica nečeg što se zove Kosovo može samo da nastavi da mrzi i laže, ne baš pametno. 

– Pošto je gospođa Osmani predsednica teritorije, poznate po kriminalu, korupciji, trgovini ljudima, organima i narkoticima i jednoj stranoj vojnoj bazi, nije ni čudo što slabo poznaje, a još manje primenjuje i poštuje zakone.

Foto: Printscreen/Jutjub Ana Karadžić

– Srbija je suverena i međunarodno priznata država, ovde se predsednici i članovi vlade ne postavljaju kao na jednoj omeđenoj teritoriji, već narod izlazi na izbore. 

I zato, za sada, Aleksandra Vulina možete eliminisati samo fizički, ali ni tada istinu o Srbima i Srbiji nećete zaustaviti – odgovorila je narodna poslanica Pokreta socijalista Ana Karadžić predsednici lažne države Kosovo Vljosi Osmani koja je iznela niz laži i uvreda na račun ministra policije Aleksandra Vulina zbog prave istine o Račku.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar