ALBANAC CEPAO SRPSKU TROBOJKU, PAO SA BANDERE! Pogledajte snimak divljanja ekstremista u Tirani (VIDEO)

ALBANAC koji se popeo na banderu kako bi pocepao srpsku zastavu, pao je sa visine od nekoliko metara, tokom divljanja ekstremista na protestu u Tirani.

АЛБАНАЦ ЦЕПАО СРПСКУ ТРОБОЈКУ, ПАО СА БАНДЕРЕ! Погледајте снимак дивљања екстремиста у Тирани (ВИДЕО)

Foto: Novosti

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘leaderboard_top’); });} ]]>

Albanski ekstremisti spaljuju srpske trobojke u Tirani u znak protesta zbog posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića u okviru inicijative „Otvoreni Balkan“.

Oni takođe nose transparente na kojima su ispisane poruke protiv inicijative Otvoreni Balkan, Vučića, Rame…

Učesnici protesta, na čelu sa bivšim premijerom Salji Berišom, prethodno su se okupili ispred zgrade Vlade, gde je postavljena bina, a nedaleko odatle se nalazi i Ambasada Srbije u Tirani.

Podsećamo, albanski ekstremisti, uz pomoć političara iz lažne države Kosovo, organizovali su proteste protiv posete predsednika Vučića u Tirani u okviru inicijative „Otvoreni Balkan“.

Poslednja informacija je da će se demonstranti podeliti u dve grupe – jedna će pokušati da preseče kolonu od aerodroma, u kojoj je predsednik Vučić, dok će druga protestovati ispred zgrade Vlade u Tirani.

970) { googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘InText_1’); });} ]]>

Prema našim izvorima, organizatori demonstracija su Sait Dolapi, bivši organizacioni sekretar tamošnje Demokratske stranke i Agron Kuličaj i Sali Lušaj, ljudi od najvećeg poverenja nekadašnjeg predsednika i premijera Salija Beriše.

Naši dobro obavešteni sagovornici tvrde da je Beriša lično kontaktirao sa Ramušem Haradinajem kako bi na ovom protestu obezbedio prisustvo najmanje 100 osoba sa Kosova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije


Izvor

Sviđa Vam se Članak? Podelite...

Podelite na Facebook
Podelite na Twitter
Podelite na Linkdin
Podelite na Pinterest
Podelite na WhatsApp
Podelite putem mejla

Blitz.rs

Ostavite komentar