Blitz film i video distribucija je za teritorije Srbije i Crne Gore ekskluzivni zastupnik holivudskog studija Warner Warner Bros Pictures International.





Blitz film i video distribucija je na regionalnom tržištu prisutna od 1992. godine. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja postali smo od lokalnog distributera do vodećeg distributera u ovom delu Evrope. Danas je Blitz Srbija deo Blitz Grupe koja ima svoje predstavništvo u gotovo svim zemljama u regiji.
Blitz film i video distribucija je za teritorije Srbije i Crne Gore ekskluzivni zastupnik holivudskog studija Warner Bros Pictures International, a zahvaljujući inventivnosti i postojanosti u regiji imamo poverenje najvećih filmskih studija kao što su Universal Pictures International, Paramount Pictures International, 20th Century Fox i DreamWorks Animation za ekskluzivnu distribuciju filmova u bioskopima. Možemo se pohvaliti i dugogodišnjom vrlo uspešnom saradnjom sa DreamWorks Studios i brojnim nezavisnim kompanijama kao što su Mister Smith, LionsGate, Europa Corp, Lakeshore Entertainment, Pathe Distribution, Studio Canal, Gaumont, Weinstein i mnoge druge, čije filmove distribuiramo putem svih postojećih kanala distribucije filma: bioskopa, videa, televizije, kao i putem novih tehnologija poput videa na zahtev, IPTV-a, Interneta i slično.
Blitz je posebno ponosan na uspešnu saradnju s domaćim filmskim autorima i producentskim kućama, pri čemu koristimo najraznovrsnije promotivne aktivnosti kako bi podstakli zanimanje publike za domaći film.

Direktor, Vladan Sretenović



MB 21109185
PIB 109001566
email: blitz@blitzgroup.eu
tel./fax (+ 381 13) 215 55 06
Miloša Obrenovića 12
26000 Pančevo-AVIV CENTAR
BLITZ FILM & VIDEO DISTRIBUCIJA D.O.O.