Blitz film i video distribucija je za teritorije Srbije i Crne Gore ekskluzivni zastupnik holivudskog studija Warner Bros Pictures International.

Blitz film i video distribucija je na regionalnom tržištu prisutna od 1992. godine. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja postali smo od lokalnog distributera do vodećeg distributera u ovom delu Evrope. Danas je Blitz Srbija deo Blitz Grupe koja ima svoje predstavništvo u gotovo svim zemljama srednje i istočne Europe, sa vizijom da svoje poslovanje širimo i dalje od toga.

Blitz film i video distribucija je za teritorije Srbije i Crne Gore ekskluzivni zastupnik holivudskog studija Warner Bros Pictures International, a zahvaljujući inventivnosti i postojanosti u regiji imamo poverenje i dugogodišnju vrlo uspešnu saradnju sa "mini-major" studijima Lionsgate, STX Entertainment, Amblin Entertainment, MGM, kao i nezavisnim filmskim kompanijama poput Europa Corporation, Studio Canal, Pathe, Gaumont, i mnoge druge, čije filmove distribuiramo putem svih postojećih kanala distribucije filma: bioskopa, videa, televizije, kao i putem novih tehnologija poput videa na zahtev, IPTV-a, Interneta i slično.

Blitz je posebno ponosan na uspešnu saradnju s domaćim filmskim autorima i producentskim kućama, pri čemu koristimo najraznovrsnije promotivne aktivnosti kako bi podstakli zanimanje publike za domaći film.

U preko 25 godina uspešnog poslovanja, Blitz film i video distribucija je uspela da animira srpsko tržište te osigurati položaj tržišnog lidera u segmentu filmske distribucije.

Direktor, Vladan SretenovićMB 21109185
PIB 109001566
email: blitz@blitzgroup.eu
tel./fax (+ 381 13) 215 55 06
Miloša Obrenovića 12
26000 Pančevo-AVIV CENTAR
BLITZ FILM & VIDEO DISTRIBUCIJA D.O.O.