Blitz film i video distribucija je za teritorije Srbije i Crne Gore ekskluzivni zastupnik holivudskog studija Warner Bros Pictures International.

Blitz film i video distribucija je na regionalnom tržištu prisutna od 1992. godine. Zahvaljujući jasnoj viziji razvoja postali smo od lokalnog distributera do vodećeg distributera u ovom delu Evrope. Danas je Blitz Srbija deo Blitz Grupe koja ima svoje predstavništvo u gotovo svim zemljama u regiji.
Blitz film i video distribucija je za teritorije Srbije i Crne Gore ekskluzivni zastupnik holivudskog studija Warner Bros Pictures International, a zahvaljujući inventivnosti i postojanosti u regiji imamo poverenje najvećih filmskih studija kao što su Paramount Pictures International i 20th Century Fox za ekskluzivnu distribuciju filmova u bioskopima. Možemo se pohvaliti i dugogodišnjom vrlo uspešnom saradnjom sa "mini-major" studijima Lionsgate, STX Entertainment, Amblin Entertainment, MGM, kao I nezavisnim filmskim kompanijama poput Europa Corp, Lakeshore Entertainment, Studio Canal, Pathe, Filmantion Entertainment, Gaumont, Kinology, Mister Smith, IM Global, Lotus Entertainment, Millennium Media, Bloom, Sierra Affinity, i mnoge druge, čije filmove distribuiramo putem svih postojećih kanala distribucije filma: bioskopa, videa, televizije, kao i putem novih tehnologija poput videa na zahtev, IPTV-a, Interneta i slično.
Blitz je posebno ponosan na uspešnu saradnju s domaćim filmskim autorima i producentskim kućama, pri čemu koristimo najraznovrsnije promotivne aktivnosti kako bi podstakli zanimanje publike za domaći film.

Direktor, Vladan SretenovićMB 21109185
PIB 109001566
email: blitz@blitzgroup.eu
tel./fax (+ 381 13) 215 55 06
Miloša Obrenovića 12
26000 Pančevo-AVIV CENTAR
BLITZ FILM & VIDEO DISTRIBUCIJA D.O.O.